tisdags kväll

Har urtråkigt, kollar tv men det är inget att kolla på. Funderar på att hoppa i säng, men är inte trött :/ Har studiedag imorn så ska till stan med Maria & Maaandao.
Behöver! :

- Höst skor.
- Mascara
- Kläder i alla former.
- Mössa!

Vi kanske hörs imorgon, om jag lever nä skojar bara lite med er..
//L


When you say you love me

Har ingen större blogglust, det mesta känns skit just nu..
//L


Freeedags mys!

aÄr ganska utmattad efter dagens två matcher i skol DM, eftersom jag inte tränar fotboll egentligen eller någon träning över huvudtaget så kommer jag känna av det ordentliget imorgon haha. Men det gick bättre än förväntat vi mötte först Tumba och dom krossade vi med 3-0 ;) Sen var det dags för Kärrtorp och det bblev en jämnare match, den slutade 1-1 så nu ska vi spela om den matchen efter vi (John Bauer) och Kärrtorp har lika mycket poäng och lika många mål gjorda. Då tar vi dom!

Har nyss duchat och käkat lite, ska bara dra på mig lite kläder och sedan nere till Lina &Jenny med min kära syster och fredags mysa lite grann. Ta det lungt ikväll!

Liiiniz&Jemmpy

//Lisa
Lina&Jenny


Hos Therese :D

Shuuuulilullu :)

Är hemma hos min kära kompis Therese, haha. Vi har studiedag imorgon så de här blir som fredag för mig, wheey! :D.

Jag och Tess ska typ in till skärholmen snart, hon ska köpa vita konverse, men har lite problem med pengarna nu , så får se vad som händer.

Idag hade vi team bilding på Lidingarö, men så började de regna och oska så vi fick sluta tidigare, för de är inte så mysigt att vara ute då.

ciaooo // D!ND!


maria was here

Yes, nu är dagen näästan slut. Vi har bara en spanskalektion kvar och vi är taggade till tusen, vi har till och med brytit oss in i spanskaklassrummet för att få dom bästa platserna. Skolanda! We can feel it! Haha, nu börjar tjejorna dra fram smink och grejer.. Man måste tydligen vara snygg också. Livet begär mycket av en. Det är inne med dialekt nu också! Gött va?



harebrahej!
//maria


arg!

Är skit pisst off asså! anna jag är jätteledsen för din skull, va vad det jag sa....

//Lisa


pluggish hos Ida<3

Heej allihoppa :D

Har var hos ida nu i några timmar och jag har faktist pluggat! Jag hatar läxor så grymt mycket, såå jäkla tråkigt. Nu ligger jag i alla fall och pluggar engelska gloser. Bra hemsida som hjälper är www.glosboken.se ;) 

Igår var jag på sämsta humöret, vet inte varför. Hade nog sovit för lite. Men idag har det vart bättre i alla fall :)

puss <3

Shopping makes u happy!

Heej alla söta!
Vaknade nyss, har egentligen typ nån idrottsdag idag men pallar inte gå känns fett onödigt. Så jag stannade hemma. Ska snart träffa Lollo och vi ska åka och shopppa, hon är också öedig efter hon har lov. Kanske blir lite glad på köpet också .. haha. Jag vill ha nånting! abstinens haha, ska fra på mig lite kläder nu.

/Lisa


härliga vänner


SAKNAR!

Ida&Lori

Lori, jag, Frida, Hanna och Stina

Frida, Lina, Jenny

Meeraf &Wille

Tessi,Anna, Ida, Hanna, Stina, Frida 6 Lori :)
            
Lite smått bara :D

Lisa!


MAT!

vi skulle egentligen på någon fest i typ farsta men det är ju fett långt så vi pallade inte, Felli ville att vi skulle följa med men vi bestämde oss för att inte göra det. En annan gång! Nu ska vi till h******** och wok yummie! Vi är hungriga nu hahaa, sen blir det mys kväll. Och imorgon på morgonen ska jag på match Gröndal-Bajen klockan 11.. Tidigt. Vettefan vilka man sak heja på haha.

Nu ska vi dra, pössL!


Hos lilla lollo <3

Sitter hemma hos Lollo nu, vi försöker hitta något att göra ikväll, fast det går sådär. Eftersom mamma ska ha tjej middag ikväll vill jag inte vara hemma men en massa tanter haha. Men nu ska min egna stylist fixa mina ögnbryn ;) 
 
PussarL!


.

hejsan svejsan :)

Är på lite dåligt humör. Men jag hoppas de ska gå över snart. Pms eller nått kankse. Ida kommer till mig snart, så ska vi åka till VBC, hon skulle hämta nått där tror jag. Och sen ikväll ska vi titta på film med 2 grabbar :P höhö.

Puss, bloggar mer senare :) // D!ND!

 


heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

heeej :)

jag suuuuger på att blogga ju hehe :) förlåt lisa :)<3

jag mår bra, måste igenkligen plugga men fastna vid datorn.

hihi

pusssssssss <3 // D!ND!

jag älskar dig

 

Kom nyss hem från Lollo, vi pluggade lite är klar med svenska uppstatsen nu. Ska nog plugga lite till fotbolls provet på fredag också.
Jag och Lollo hade jätte mysigt ändå tills vi skulle hem. Då träffar vi A och han och Lollo börjar bråka och jag fattar absolut nada. Till slut fattar jag, och ser då att hon Lollo är rasande haha. Inte kul egentligen, men jag börjar le så fort jag tänker på det. Det jag inte fattar är hur hon kan lägga en sån energi på ett sånt svin! Och då kom jag på hur mycket jag älskar henne och alla hennes sidor!
jag älskar dig!


matte lekktion

Har matte lektion, och jag börjar fan fatta nu! Men är hungrig så nu pallar jag inte jobba mer haha. Efter skolan får jag vet jag inte vad som händer. Behöver egentligen plugga svenska, fotboll och engelska, men jag måste göra nått kul. Ska höra med lilla Lollo. Ska ha skolfoto idag, kul *NOT* glömde lappen hemma också. Shiiiit min mage kurrar nu. Jätte kul inlägg haaha. Maria, Amanda hälsar kvast!

pussL!


anna och lisa här jaaao!

Vi ligger hemma hos Anna nu och försöker plugga, men det är meningslöst haha. Vi längtar efter helg, intressant för er alla att veta de. Vi har inte så mycket att säga. Vi är hungriga nu, så nu ska vi ätaaa! (a)

Pussar L&A!


Kom nyss hem!

Hola!<3

Kom typ nyss hem från skolan :). Har haft gympa i erikstallshallen med klassen, det var faktist rätt så kul, jag gjorde ett mål när vi körde innebandy, wheey på mig! :D.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska lisa komma till mig<3. Hon ska hälpa mig mig med spanskan. Och sen ikväll måste mamma hjälpa mig med min samhällskunskap läxa, ska skriva en uppsatts, men fattar nada. Sen vid 16:30 ska jag gå och sitta barnvakt hos mina grannar.

Men nu måste jag gå och duscha, och sen ska jag käka något :D

Pussar från Din D!ND! <3

<3




:)

Shuue!

Ska snart gå och lägga mig för är fett trött, men jag lovade lilla Lisa att skriva ett inlägg innan jag skulle gå och lägga mig, så nu gör jag de<3. Jag är verkligen sämst på att skriva inlägg, de är typ därför jag aldrig skriver, de är ju pinsamt. Ni ska fan kolla in min förra blogg , haha den sööög så mkt! man fatta inte vad jag skrev om. Det är typ därför mina inlägg offta blir så korta för när de blir långa fattar man inget.

Idag på träningen gick det jätte dåligt :(.. Men jag pluggade bra ikväll :D Gjorde typ 11 tal, gick hem till ida för hon skulle hjälpa mig med matten.

Imorgon, ska jag sitta barnvakt haha :P typ en timme, men i alla fall. Hoppas man får lite $$$, moahaha! :D

Åå det var så irriterande, i fredags tappade jag min nya halsduk som jag hade köpt som jag gillade jätte mkt. Och sen på söndag åkte jag in till stan och köpte en exakt lika dan, för jag trodde den skulle va borta föralltid, sen får jag ett sms att en tjej i min skola har min halsduk. Så då tänker jag okej, men då kan jag väll gå å lämna tbx den nya å ta pengarna tbx, så idag när jag skulle göra de så bha de " neej, de går tuvär inte, de här gills som en asosiar" jag bhaa " aha, fan vad dåligt". Men jag sålde den till Tanja i stället för 100 kr :). Så lite pengar får man tillbaka i alla fall, hihi.

Aja nu måste jag sova! Natti natti // D!ND! <3





<3


plugg *suck*

Försöker plugga men allt som jag läser går in genom huvudet sedan ut på en gång haha, är för trött. Har prov imorgon och det känns inte speciellt bra menmen. Ska plugga tills det fastnar! Skulle egentligen träffat Lollo idag men det hann ingen av oss, tummen ner för de.

Hade träning i skolan idag, gick inte direkt bra. Tränaren skulle ta ut laget till skol DM såklart lyckas då jag göra självmål hehe, jiiipie.. HAHA, träningen gick inge vidare och jag känner mig skit trött efter helgen, längtar redan till nästa.

PussL!


Underbara Grekland



Skulle inte ha något emot att åka tillbaka till Grekland ett tag!
PussL


Söndag

Släppade mig nyss upp hur sängen, känner mig inget vidare pigg idag. Igår blev ändå ganska lungt. Först träffade jag och Ida Amanda och Maria i liljeholmen sen drog vi till örby och träffade några sen kom även gulliga Ebba. Men det hända inte så mycket så vi drog vidare till Fruängen på nån så kallad fest haaha, misslyckat hahaa. Jag hade jätte trevligt med mina ny funna vänner :D

Ska käka lite frukost nu och sen försöka plugga, har ingen ork till de hur fan ska de gå till haha. Har två prov på tisdag som jag måste plugga till blää! Jag som skulle hinna med att träffa Lollo också.. Får sova ruset av mig först hehe (a)

Puss L!


Utgång

Är hemma oss ida nu, väntar på att ida ska bli klar men hon är skiit seg! Vi ska möta Maria, Amanda och Ebba i liljeholmen om en halvtimme, sen ska vi typ dra till örby blev de nu vettefan asså. Ska snabba på ida nu :)
Ha en bra lördags kväll!

Puss L!


Sjukaste Kvällen!

Heeej :D

Igår hade jag 0-ning asso shit! Vilken jävla kväll haha :P

aja haha ni ska se mig nu xD, känner mig som värsta pimpen haha :P

aja puss & kram! <3

Söta Lisa :) älskar dig <3

// D!ND!


Seeeexy bitch

Det blev en promenad med min älskling Ida. Men snart ska jag nog fan hoppa i säng, Ska upp ganska tidigt imorgon ska kolla Gröndal-Vasalund på morgonen så... 
Puss Lisa


11/9


Jag&Anna (jag har gult hår) euuuw!

Anna i somras<3

The blog owners! ;)

Jag och sannah sötis!

De var lite bilder, kände bara för de haha. Ikväll händer det inte mycket. Mamma fyller år så jag stannar hemma och myser (a) Är inte helt pigg


heeej

Heej :)

Har nyss pluggat både matte och spanska. Tråkigt, men måste göras. Jag ligger 4 sidor efter i matten än alla andra, fattar inte hur jag kan jobba så segt. Men sån är jag ju. Nu ska jag typ hoppa in i duschen, har vart och tränat och har inte pallat duscha än hehe.

Imorgon händer lite saker. Vi ska ha skolfotto och sen på kvällen kommer vi typ bli nollade. Men jag har ingen aning vad jag ska ha på mig på fottot? :S Han typ inga kläder ju :/.

hupp... -.-

Puss <3 // D!ND!


090909

Hejsan alla söta, anna och lisa här!
Vi har nyss varit ute på en prommenad tsm, vi ses ju inte lika ofta eftersom vi går i olika skolor nu, sad.. Menmen. Anna ska nog snart hem och plugga lite, och jag ska typ ut?! Min syrra och 2 kompis har bestämt att vi ska göra nånting ikväll, men jag får ej veta vad haha. Suprise! Undrar faktiskt lite vad som kommer hända. Dom ba det kan bli lite sent, typ runt 12. Då brukar jag sova som en stock på vardagar ju haha.
Anna har typ somnat i min mammas och pappas säng nu, gulle där.

Pussar, jag vet att anna hälsar /Lisa

<3

Heeej bloggen!

De var ett tag sen. Hoppas ni har de bra. Vi måste fan fixa någon design på den här bloggen, den är så jävla keff assoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo... Massa skit har hänt sen jag sist skrev, pallar inte berätta. :) Men ha ett bra liv! :D

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSS // D!ND!



Oh lord!

Anna och jag bestämde oss för att börja blogga igen, wiiiho!


RSS 2.0