Hejhej

hejhej allihoppa :)

Lisa och jag var på en liten promenad idag, sen träffa jag Ida och vi gick också på promenix. Sammanlagt kanske jag gick i 4-5 timmar. Där förbrände jag glassen jag åt i morse. Whey..

 

ska sova nu. Puss // Dindi


Moppe Kväll :)

Godkväll söötizzaaar , haha :o)

Måste börja med att säga att: JAG SKA TILL ITALIEN! :D:D Wheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey! Jag åker den 2 July! Fett kul det kommer bli. Jag ska åka med Melina och Annas mammas kompis. Kommer inte ihåg vad hon hette. Fett kul i alla fall :D.

Aja ikväll har vart jätte mysigt. Jag och Sannah har åkt runt på hennes moppe lite överallt. Först åkte vi till Klubbensborg och satte oss vid vattnet och åt chips. Det var myss. Sen åkte vi typ runt i en timme, till rävudden och massa andra ställen. Sen åkte vi till vår gammla kära skola, och då fick vi ryck och drog till MacDonalds. Haha inte precis någon hälso kväll, men vafan, lev livet! Jag tog i alla fall en cheeseburgare och en liten cola. Sannah tog mellan pommes och cheeseburgare. Efter det drog vi hem. Det var svin kalt då, jag höll på att dö när vi åkte. Hade bara en tjocktröja på mig, och jag fryser lätt. Inte så smarta drag. Men det var riktigt mysigt i alla fall. :)

Jag var ju på Grönan i fredags. Det var kul, men jag var inte riktigt peppad. Det var skönt, det var knappt nå folk där så man slapp stå i kö i 100 år. Jag och Anna prövade på att åka Insane för första gången, och jag måste verkligen säga att namnet passar väldigt bra till åkturen, den är verkligen INSANE. När vi stog och vänta på den första gången vi skulle åka, så hade den fastnat så vi fick stå och vänta ett tag, men det som höll en underhållen då var att stå och titta när bergochdal-banan också hade fastnatt. Alla fick gå ner på sidan för den, sen var den avstängd resten av kvällen. Asso stakarn om det hade varit någon höjdrädd där, den var fan på toppen när den fastna :S. Aja sen kom insane igång igen, första gången jag åkte den så var den fett rolig. Andra gången blev så mycket värre, fy fan vad jag mådde illa efter den! Typ hela kvällen. Asso värre än extreme var den. Sen fick jag ont i huvudet också, och så var jag skit trött för jag knappt hade sovit något på hela veckan, för jag har jobbat ju.

Den här veckan som kommer nu är sissta veckan av mitt jobb. Fett skönt asso. Sen börjar mitt riktiga lov! :D Men asso jag måste sova nu om jag ska orka. Klockan är 23:01. Ska upp snart. Men jag sov så länge idag, till typ 14:00. Hoppas jag ändå kan somna.

Ajuste, haha!! Igår, aja först gick jag på bio med min lilla syster Elin. Hon ville jätte gärna se "17 again" med mig, så vi gick och såg den. Den var faktist väldigt bra. Och jag måste bara säga att Zac Efron är såå JÄVLA snygg! Aja efter bion så drog jag till Jordbro för att träffa Ida & Fenja och Fenjas kompisar typ. Sen 23:43 så gick tåget där ifrån. Men Fenja hade glömt sitt SL kort, så hon var tvungen att gå tillbaka. Jag kunde inte vänta så jag och ida drog hem. På tåget började vi snacka med 2 killar. Alex och Gustavo. Hahah de var skyssta. De följde oss ända till Älvsjö och sedan stog de och vänta med oss när vi väntade på bussarna. Ida tyckte Alex var skit snygg, haha :P Men det var endå en ganska rolig kväll. :)

Puss// D!ND!


<3<3


hemma igen!

Hejsan, allt bra? =)
Kom hem för ett tag sen, hade det jättebra, ganska fint väder fakiskt. Jätte härligt, har ju såklart saknat Anna hihi. Har fått sjukt mkt myggbett, jag DÖÖÖR! Det kilar som satan, så skönt att det inte finns mygg i Stockhol haha. Släkten och mina barndomsvänner Lina och Jenny var hos oss på landet. Vill tillbaka! men det gåt ju inte ;) har hela sommarn framför mig bla Grekland lite senare. 

Men först ska jag jobba.. Verkligen inte kul när det fina vädret ska komma. Men jag jobbar nog bara 1 vecka, eftersom det är på pappas jobb för jag komma och gå lite som jag vill hehe. Tur att syrran ska jobba, så slipper jag ha tråkigt ensam. Börjar kl8 och det ligger i Kista när bör vi åka då? Halv 7 typ, dom bygger ju typ om mellan kungsträdgården-rådmansgatan? nått sånt va det. Men vi får pengar sen iaf!!



Pussar C!

GRÖNAN :D

Nu är det glad midsommar! :D

Jag är med anna, och hon fixar sig just nu, sen ska vi dra på Gröna Lund :D Hoppas det inte är allt för mycket folk där, det blir så jobbigt att stå i kö. 

Jag kanske ska åka till Italien, den 2 July, men då missar jag "the wave" den 4:de , men det är inte säkert att jag ska åka, men det skulle vara fett kul :D. De här bestämmde vi igår typ, så hah måste planera lite mer. 

Aja , vi ses :) 

pösspöss<3 // D!ND!

Glad Midsommar :D

Shuuuuuuuuuuuu!

Hinner nog inte säga gladmidsommar imorgon , så jag säger det idag X).

Har nyss duschat, ska fixa mig snart. Å nu kom jag nyss på att jag måste kolla på hur mycket pengar jag har på kortet..
Jahapp :D jag har råd att gå på bio! Whey!! Ska på bio med Ida, Emelie och Emelies kompis Fanja, om det blir som planerat. Vi skulle typ se, " Baksmällan", "Baksmellen" ää jag kommer inte ihåg vad den hette. Menmen.. :)

Idag på jobbet så drack jag 3 koppar kaffe för att hålla mig i liv... MM :) Inte intresant men i alla fall. Asso jag fattar inte. 2 dagar på raken har det hänt samma sak. Jag stänger av vecklaklockan när det ringer å så försåver jag mig. Jag kommer inte ens ihåg att jag gör det. Idag har vart ganska chill på jobbet i alla fall. Igår var endå tråkigaste gången. Fast min shef sa till mig för att jag hade fötterna på stolen bredvid. Hon bha " ta ner fötterna! du smuttsar ner! Får du göra så där  hemma verkligen!?" Kärring asso.. Men pinsamaste gången var endå på bussen, när jag hade fötterna på sättet. Buss shaffören stoppa hela bussen och själde ut mig å allt blev tyst. Heheh, ska nog sluta med att ha fötterna uppe, men det är skönt att sitta så (A) hehe :).

Nu måste jag fixa mig asso :)

ciaooo <3 // D!ND!



Äker bort över midsommar.

Jag åker till landet över midsommar. Jag tror faktiskt vi lämnar datan hemma, kommer ändå inte hinna sitta vid den. Det kommer bli så mysigt, släkt & vänner. Eftersom jag morgonpigga föräldrara *SUCK* måste jag gå upp kl6 imorgon, fan.. Inte kan jag sova i bilen heller. Menmen, ska sova nu. Ska bara kolla klart på Sex and the city hihi.


Pussar C, ha det så bra nu allihopa! <333


Hush Hush..

Heeej :D

Hahaha gud vad jag och Lisa garvar till Pussy cat dolls låt " Hush Hush" hahah pallar inte förklara och ni skulle endå tycka det är tråkigt, men i alla fall XD.

Har nyss duschat, vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll. Ida frågade om jag ville följa med henne och Emelie till Emelies kompisar någon stans, haha. Men jag ska ju upp tidigt imorgon, så jag får inte komma hem försent. 23:00 något sånt borde de bli. Jag gick typ liksom och la mig vid ungfär 12 igår. Jag somna typ på jobbet i början. Sen när jag fick kaffe så vakna jag till. Idag var det ganska segt. Jallafall på slutet.. :/ Aja, im gonna get paaaaaaaaaaaaaaaaaara :) hihi.

Puss&Kram skummbanan! <3 // D


hot or not?

Kom hem för ett tag sen, har varit på Rävudden med en massa folk. Aspuddare, fruängare mm haha. Trevligt. Men vi drog typ vid halv elva, efter dom flesta skulle jobba imorgon, kände inte för att stanna kvar för den delen heller. Jag och Lollo kom iväg typ vid halv 2, hon skulle fixa naglarna och till banken och hämta ut nån check, tog sjukt lång tid inne på banken *suck*
Köpte iaf en bikini yeeeh! En rosa från Bik bok, hot nor not?
129:- per del.

Sweet dreams C!

Shopping makes you happy!

Gid morgon, jag och Lollo vaknade nyss, nu ska vi fixa oss och åka till Kista galleria och shoppa. Shopping makes you happy, så s en kompis till mig och det stämmer verkligen haha. Behöver bikini, åker till landet på torsdag och vill ju såklart kunna bada, fast det typ är minus grader i vattnet.. Men vafan det är midsommar ! Ska fixa mig nu, hare bäst.

Pussar C!

Irriterad!

Tjabba Tjena Hallå! :)

Jag tror jag har sovit för lite i natt.. 5 timmar sömn räcker inte för mig känner jag. Om det inte vore för de två koppar kaffe jag drack tidigare idag, så skulle jag förmodligen vart död nu. Ska nog sova snart. Japp. Det här blev ju ett roligt inlägg.


Har lite tråkigt.. hehe, Ida dummhuvet fråga de här frågerna när mamma stog bredvid mig.. lillen XD

1. Är du singel nu? Japp
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Måste ju inte va i flera år, men mer än typ 1 vecka i alla fall.
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Nja.. Har ingen att sattsa på
4. När hade du sex senast? Natten till fredag
5. Har du kört oskyddat nån gång? hmm
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? nopp
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? ja lite
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Venne
10. Haft sex på fyllan? ...
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? mm
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? ja
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? Nej
14. Somnat gråtande pga kärleken? tror de
15. Varit otrogen? nej för fan
16. Ångrade du dig? har inget att ångra
17. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst?
18. Har du någonsinn varit kär? Ja
19. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Vet inte
21. Har du nån bästa vän? flera stycken
22. Är du ofta med dina vänner? Jaaa
23. Vad brukar ni hitta på? Skojjiga saker
24. Bästa minnet med nån vän? Finns många :)
25. Säg namnen på några riktigt bra vänner? Mina närmsta
26. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Jaa :P
27. Har du hatat din bästa vän? Jag har vart sur
28. Litar du på din bästa vän? offtast
29. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Ja
30. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Japp
31. Vart bor din bästa vän? -
32. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? Inte så mkt
33. Har du ljugit för någon kompis någongång? Japp
34. Har någon kompis ljugit för dig någongång? förmodligen
35. Ljuger du för dina vänner ofta? Nej
36. Vilken kompis var du senast med? Ida
37. Har du många kompisar i din klass? Jaa
38. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Alla typ
39. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? Sannah&Embla


SISTA SOM
40. Du fick en puss av? Gud kommer inte ihåg, HAHA!
41. Sov med dig i samma säng? Ida
42. Du delade ett riktigt skratt med? Kommer inte ihåg, :P
43. Du gick på bio med? Vi var ngr stycken
44. Du höll i handen? P
45. Du gick på stan med? Ida
46. Delade en pizza med dig? Delar inte med mig, mohahah :)
47. Du ringde? Mamma
48. Skickade ett sms till dig? Ida
49. Du kramade? Vet inte :S
50. Gjorde dig lite besviken? ...
51. Gjorde dig mycket besviken? -
52. Du skrev med på msn? Hedvig
53. Du snackade skit om? ...
54. Du åkte bil med? Hampus Royne Ramon Felix Matte & Ida
55. Gav dig en komplimang? ?
56. Du kollade på film med? Ida Putte & Royne
57. Du åt med på resturang? Lisa, Frida, Hanna & Lori
58. Betalade något åt dig? Igår, Ida.
59. Grät inför dig? Ida

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Aja godnatt :) // D!ND! <3


Kom nyss hem!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej :D

Kom nyss hem typ. Jobbat hela dagen, sen 7:30. Helt slut är jag, sitter och tittar på topmodell. Fast jag är jätte sugen att åka in till stan och shoppa.
Idag har vart bra. Jag och Embla har städat hela dagen, jag vid ingången och Embla i gymet. Sen typ klockan 12 så fick vi lunc rast. Jag följde med när Embla skulle köpa cigg, sen köpte vi lunch på konsum. Vi hade bara en halvtimme rast, så vi kom 15 min försent tillbaka ungfär. Hahah bra start. Men tiden gick endå ganska snabbt. Det är roligare att jag jobba när man vet att man kan känar pengar. Imorgon så kanske jag ska måla, hihi :D

pussar från D!ND! <3

God morgon, 15/6

Lollo kom nyss hem till mig med en massa cola och chocklad, alltid cola haha. Vi ska typ kolla film och mysa. Pallar inte gå ut i det gär vädret, regnet har iaf upphört. Men det blåser och är äckligt, *buuuur*

Hon har samma träja som jag =D snygging där!

Puss C!

Lisa, jag älskar dig <3

Hoppas allt är bra mellan oss nu, jag blir jätte deprimerad när det inte är det. Du vet inte vad jag gjorde idag, innan vi sågs och om jag ska skulle säga så skulle ni alla typ tro att jag har något fel i hjärnan, haha. Men jag gör typ alltid samma sak när jag blir ledsen, men det känns typ bättre. Skumt, hmm.. (JAG SKÄR MIG INTE!, tro inte det bara!)

Asso seriöst! Nu har det fan regnat i typ 1 hel vecka! Börjar bli lite uttjatat. Min färg börjar gå bort också känns det som. Idag var jag inne i stan och köpte en jätte mysig tjocktröja på HM från herravdelingen för 200:- . Den är vit, har redan hamnat foundation fläckar på den. Fast det är nere vid fickorna, fattar inte hur det hamna där. Det är som med min kläning på balen , jag hade typ spillt mat på ryggen, ingen aning hur det hände, men en fettfläck satt där resten av kvällen i alla fall.

Imorgon börjar jag jobba.. blää asso! Sommarlov! Och jag ska jobba. Fast jag kännar bra och så ska jag bara jobba 9 dagar så det är endå skönt. Ska jag jobba med min barndoms kompis Embla, hennes pappa fixade jobbet åt oss. Jag börjar 7:30 varje dag och slutar 16:00. Fan längre än en skol dag! Shit! men värt pengarna i alla fall. Min väcka klocka är nu på 5:45, men jag ska snooza typ en halv timme. Asso jag älskar att bara ligga och dra mig. Jag kan alvarligt talat ligga och bara typ stirra upp i taket i 1 timme typ. Men det är typ det skönaste som finns! Hahah appro på sova skönt! hahah förlåt lisa! men asso madrassen jag sov på dig, var inte skön alls! Man kan säga typ att jag låg på golvet mer än halva natten. TIPS! Köp inte luftmadrasser att sova på! haha :)

Nu måste jag sova! Shit kommer inte palla gå upp imorgon! :( Aja har laddat några nya låtar till min I-pod så jag har lite att lyssna på, påvägen till jobbet.

Godnatt alla små muppar! :D<3<3

 

Dåligt uppdaterat

Har varit skit dålig på att uppdatera, sorry!

Jag har varit lite deppad, har en anledning men känner inte för att ta upp den här. Det har också varit lite körigt mellan mig och Anna(Dindi) asså. HAHAH, vi påminer lite om paow och dessie. Nej men om man följer deras blogg så bråkar dom fram och tillbaka, dom säger för att dom är så lika, är det samma med mig och anna? Hmm, tåls att tänka på...

Har precis duschat, små kollar lite på film på 5:an, om nån typ tjock tjej som ska bli balens drottning eller nått liknande. Regnet gör allvarligt talat en deprimerad, det var mysigt i början. Men vafan nu är det ju sommarlov då vill man ju sola och bada, right?? Menmen, sånt är livet.

Puss, Caroline!


Godmorgon!

Eller godmorgon å morgon, klockan är 13:44 haha. Aja :)

Första dagen på lovet och det regnar.. Snacka om bra start. Igår, gud vad jag grät vid skolavslutingen. Det är skönt att ha slutat men endå jobbigt. Jag har höjt mina betyg, så det är jag glad för :D.

Men jag pallar inte skriva mer nu, har på mig fortfarande lösnaglarna från balen, det blir så mycket svårare att skriva då. Råkade köpa långa istället för korta, men det ser snyggt ut i allafall. Men det tar typ hundra år att skriva ett sms med de haha :P Ska väll upp och käka något nu, å sen städa mitt rum. Det ser förjävligt ut asso.

Puss&Kram <3 // DINDI

23:18-23:44

Hejsan svejsan :D

Igår var verkligen en väldigt lyckat avsluting på nian! Det var jätte kul. Först kom alla till skolan vid 7:30, då gick man runt och mingla lite. Sen efter ett tag satte vi oss vid våra bord. Maten vi fick jag var jätte god. Det blev kyckling, med något i. Och potatis klyfter med morötter, tsatziki och någon röd gegga också. Allt var jätte gott. Efterrätten därimot var inte lika god. Det blev lakritspannakotta med hallon sås. Hallon såsen var därimot väldigt god. Under middagen var det lite uppvisnigar & tal. Det var jätte trevligt. Efter middagen drog alla nior på efter fest i aoulan, där parta vi loss som fan! Några tog en vatten flaska å spruta över alla, så man blev ju lite blöt. Mina fötter gjorde väldig ont efter kvällen, de var helt uppsvulna typ. Men de var fina, många gav mig komplimanger över att jag hade fina skor. Men om man vill vara fin får man lida pin. Kan lägga in en bild på skorna senare.

Idag var sista dagen tillsamans med hela klassen. Lisa sa det tidigare. Jag kommer sakna alla så grymt mycket! Jag älskar våran klass. Imorgon är sista dagen i skolan någonsin. Asso shit! Jag vågar inte börja gymnasiet, tänk om jag blir helt mobbad eller något sånt. Fast Tanja i min klass ska typ också börja på samma gymnasium som jag så de är skönt i alla fall att veta att man kommer känna nån lite. Men ialla fall, tur att jag fick en vattenfast maskara, så då kan jag gråta hur mycket jag vill imorgon och fortfarande se snygg ut! :D haha nää skojja bhaa, nej men jag har faktist en vattenfast maskara, men skit samma.

Nu ska jag sova, Godnatt allihopa, sovgott <3<3 // Dindi

                                                
                                                


Bal igår!

Balen igår va det ett jäkla liv på haha. Det var grymtgrymt roligt! Alla dansade som jag vette fan haha. Bilder kommer senare. Nu vill jag verkligen inte skiljas från alla 9:or.. Aja, det är livets gång tyvärr.

Ska fixa mig lite nu, vi ska ha klassens dag idag. Vi ska bowla och käka på Heron City. Det sista jag gör med min klass :(

Hare bäst alla sööötisar, C<3333

God morgon!

Är sjukt trött! har inte kunnat sovit något inatt, vet inte varför. Tänkte nog för mycket haha. Sen vid typ 9 ringde Wassim och väckte mig.. Så då var det ingen ide att försöka sova igen. Ska snart gå och väcka Anna hon sover som en liten ängel haha, fast man ser typ henne inte.

Mitt lilla hjärta =)



Ha en bra dag alla söta, C<333

8/6, myskväll.

Nu sitter jag(Caroline) eller Lisa ;) här. Anna sitter och kollar på fucking åmål, ska starx göra henne sällskap. Hos ska sova här, Vi har sov morgon imorgon, börjar 10.40 as skönt! Vi har drukigt tonvis med cola så det blir nog lite svårt att somna ikväll haha, men det är inte så mkt att vara pigg till för den delen heller. Vi slutar ju trots allt slutar vi ju på torsdag. Jag kommer grina som en liten bebis, vill verkligen inte skiljas från min klass!!!!! Kommer bli så sjukt sorgligt att splittras. Men imorgon är det bal *längtar* Då kommer det bilder kan jag lova haha.

Vi var i Kista galleria idag och shoppade lite och fixade lite saker, köpte en tröja från H&M typ nån aids kampanj eller nått, i just loooove it
!
Sexiga vi är? hahah, nu ska jag göra Anna sällskap.
Pussssar, D&C <333

Dindi's :)<3

Heeej Bloggen!

Det här är mitt första inlägg hära. Jag hoppas verkligen att våran blogg kommer lyckas så gott det går. Jag hade en blogg tidigare, men den gick helt åt helvete med kan jag säga. Man fattar inget vad jag skrev. Jag kan skriva lite konstigt ibland,
men jag vill bara att ni ska veta att jag har dyslexi så att skriva är inte min starkaste sida.


Idag började med i alla fall att jag Lisa och Ida åkte in till stan för att köpa lösnaglar till balen som är på tisdag.Vi köpte de på HM för 79:-. Jag hade mitt present kort som jag fick i födelsedags present så jag handlade med den. Efter det så drog vi och solade i Fruängen. Solade i 30 min, fick lite färg i alla fall, men jag har jätte svårt för att bli riktigt brun. Det är lite synd. Efter solningen så åkte vi och chillade typ. Ida skulle äta middag så hon gick hem, jag och lisa kokade nudlar sen låg vi i min säng och höll på med datorn. Sen drog vi till Mariatorget i alla fall med Ida och Willam, Ida skulle fixa en grej. Sen vid ungefär 8:00 gick jag hem för att käka och därefter träffa jag sannah. Vi gick på en liten promenad. Det var mysigt.


Allt är väll bra, bara att jag irriterar mig på en viss person lite grann..


Pusssaaar & Kramaaar <3                                             Lite Bilder :)


Lisa här!

Idag har jag faktiskt inte gjort mkt alls. Varit lite med Ida och Anna, vi var i stan en stund sen åkte vi till fruängen och solade. Vill ju inte vara kritvit till balen haha. Anna skulle visst lägga in lite bilder från dagen sa hon. Orkar inte skriva nått längre inlägg nu, ska sova haha.

God natt sweeet hearts! // C<333


Heejsan bloggen :D

Vi är 2 tjejer som heter Anna & Lisa. Fast på bloggen heter vi våra mellannamn alltså Dindi och Lisa. Vi ska snart fixa desigen så det blir snyggt (a)

Pusssaar, D&C<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0