Happy Halloween!


Trick or treet smell my feet give me something good to eat! :D

Heej!! Lisa och Anna här :) Igår var vi i slussen och festade lite med ett gäng från Kista. Det var kul. Får se vad som händer ikväll yaooo får se om de blir nå pary pary idag med. Mohahahahahhaha!! :)<3 // Anna & Lisa = Coolast X)


:D

hihihihihihi.........................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D jag bara väntar!! har skit tråkigt :D:D:D // DINJDI!

LOOOOOV

Nu chillar jag i annas säng, vi ska vänta på tess och sen ut till Ö... och träffa lite folk, därför är det skönt med lov. Vi ska fixa till oss lite och sen dra dit natten bär oss mohahah. Har inte mycket att säga, ganska onödigt inägg.

LEV LIVET DU LEVER BARA EN GÅNG!
//Lisa &Anna <3


NVN CREW! :D<3

Heeej bloggen!

Igår var så jäkla kul! Jag Sannah och Tess hade så jävla roligt! Vi drog till Östermalmstorg på krök. Skit kul var det! Först va vill typ 20 st, sen belv vi kanske 8 st något sånt. Men de roligaste var endå på tunnelbanan! Jag Sannah och Tess var helt hyper! Vi sprang i vagnana å slet av alla afirser. Hahah så kan du de gå när man har fått i lite för mkt av det goda :). Sen sov de över hos mig.Aja det var verkligen en lyckad kväll i alla fall.

JUSTE! Jag har färgat håret mörkbrunt :P Kan lägga in en bild senare.

Puss på er // Anna

Hos lollo


Mitt hjärta!

Var uppe tidigt imorse, var på uppdrag långt bort i skogen... Sen mötte jag Lollo och nu sitter vi hemma hos henne och chillar. Men får se vad som händer ikväll. Pallar inte sitta ute på nån bänk när det liksom är noll gradet ute, kallt usch! Har tråkat hela lovet eftersom jag varit sjuk så är lite smått uttråkad haha. Hoppas det händer nått skoj ikväll då, trots att vi har lov är det på helgen allt händer?!
pussL


blondiiie goes brown

Mår lite bättre idag, måste bli frisk! Ska kila över till Anna och träffa Sannah och Tess också. Anna ska färga håret brunt :D Tror det blir sjukt hett haha! PussLisa


Lov

heeej

vi har lov nu :) det är fett skönt. Jag har typ inte gjort något. Och ikväll verkar de inte hände något heller. Tråkigt.. :)

 Pussar/ anna

Anna <3 Lisa



Gamla goda tider <3


sjuk igen

Det blev inget landet eftersom typ hela familjen utom pappa är sjuk haha, lite pissigt kanske. Thats life!
//L


RUBRIK

Kom nyss hem från Anna, var där med Sannah och Tessi också, skit länge sen jag va med dom godingarna. Kvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss ?! så jag drog hem. Ska upp ganska tidigt imorgon, ska till landet med familjen över lördag-måndag, ska bli skönt att komma bort i från Stockholm, är sjukt trött på denna stad!



Anna på landet i somras(förmodligen är det inte alls lika bra väder haha)
Ska hoppa i säng strax! pussL


jag älskar dig <3


Hade tråkigt och lekte lite med paint hehe, älskar dig lillen!
//L


Näringslära

Sitter i ett grupp rum i skolan med Maria, vi kunde inte koncentrera oss så bra haha. Bra intensativ av hos, va? ;) Får se vad som händer idag har ju matteprov imorgon + att näringsläran ska vara inlämnad. Men det va ett tag sen jag träffade Lollo så det skulle va mysigt, att ligga och prata med tända ljus i soffan (a) ska plugga nå, see ya!

//L


<3

Heej.

Har nyss duschat färdigt. Nu sitter jag på min skit sköna säng och min lilla katt ligger och sover så sött bredvid mig :). Mamma och pappa har hjälpt mig plugga nu sen typ klockan 8. Pappa fick hjälpa mig med historian, har läxförhör tills imorgon och förra gången var jag tvungen att komplitera, så hoppas det går bättre imorgon. Och mamma hjälpte mig med no. Haha fick ig på förra läxförhöret på de med X). Men det gick endå ganska bra idag att plugga.

Hade träning vid 5. Vi var fyra st Annaor på träningen idag :P , men min favorit är endå Anna Karlsson ofc! Älskar henne<3.

Nä, nu ska jag fan ta och sova.

Natti natti <3 // Anna


19/10

Paniiik! måste plugga *suck* har skit mycket, skojar inte.

Till onsdag:
matte prov, näringsläran inlämnad.
Torsdag: spanska muntligt, engelskan inlämnad.
Fredag: fotbollsläxa(?) svenskan inlämnad.
Hahah, vad gör jag vid datan egentligen, borde plugga satan. Men snart är det loooov, ruggit efterlängtat. Ska till landet första helgen sen blir det väll det vanliga hemma i stockholm. Festa, shoppa umgås med mina lovley vänner :D

//L


Hit me with your best shot!

Halloj! <3

Vet inte vad jag ska skriva. Vill inte precis skriva om hela mitt liv här. Fett joooooooooooobbigt ju.. -.-

Jallafall gör typ inget, ligger och lyssnar på musik. Nu fick jag nyss en knut i magen, shitshitshit! Som sagt skriver inte något personligt här så ! HA-HA-HA ingen får veta varför.

Fan vad jag suger på att blogga.. Haha borde få priset för sveriges sämsta bloggerska :).

Puss allihoppa <3 // Anna


Rubrik


Lördagskvällen vill vi bara glömma, det blev fan ett helvete!
Btw denna bild är från i sommras, det var däremot underbart <3

//A&L


Lördagskväll

Hejsan beebiisar!
 Fredagen blev way to much! haaha herregud. Vi var hos Ludde i axan och chillade med en hög stört sköna människor. Vi ska nog dit ikväll med, sitter och väntar på ida ska bli klar och Anna ska komma hit sen drar vi ut och lever livet igen (a) Har typ inget att säga.

Pussar!
//L


Hubba bubba

Är hemma hos Lollo nu myser lite, har studiedag imorgon, så kan soooova länge imorgon. Skulle egentligen träffa Manda &Maria men pallade inte tjejerna bor långt bort, nu snackar vi lång asså haha. Sen på imorgon blir det fest? eller nått ska nog träffa typ klassen nått måste fan hända, har legat sjuk i 2 helger så jag måste ha lite kul (a) ska hoppa till Lollo i soffan nu, what happends here stays hear?!
//L


Anna Lisa här!

Nu sitter vi hemma hos anna och äter, muuuums! + sjunger titanic. Ska väll ta en promenad eller nått mysigt. Anna år kär och kåt!


små segt


Känner mig skit seg, råkade somna till lite i sängen (a) Ska snart möta upp Lollo vi ska käka och ha lite myskväll! Behöver nog plugga lite men det pallar jag inte haha. Vad tycker ni om mitt såååå sexiga skolfoto, för er som inte vet vem jag är tänker jag inte heller berätta det. Kan ge er en ledtråd. Jag påminer lite om en gris på detta foto mohahaha. Ska dra nu, pussar!
//L


Saknar!


Saknar alla jobbia människor ^^


Söta!



Deppiga på avslutningen :(

Usch, saknar min gamla skola. Trodde jag inte att jag skulle göra, men JB får duga haha. Ska måla naglarna nu.
//L


Söndags morgon

God morgon sötnosar!
 Vaknade för ett tag sen, ska bara dra på mig lite kläder och ta en promenad med Anna. Måste komma ut lite, kollade på termometern 7 ynka gradet, shiiit kommer frysa till en ispinne (a)

pussar Anna hälsar! //L


Godmorgon :D

Godmorgon! GODMORGON! :D tjalalalalaaaaaaaaaa

Igår hade vi våra två första prov i skolan. Förtagsekonomi & spanska. Båda gick bättre än vad jag trodde. Jag fick VG på mitt företags prov! :D Men spanskan vet jag inte än.

Nu är jag med Ida :) Är fett hungrig så ska gå och käka snart. Och sen måste jag duscha, Ida ska joina mig ;) höhö -.-

aja , puss // D!ND!



dålig uppdatering

Har inte mycket att säga ska fortsätta med det jag gjorde igår. Sova och spy.
//L


neej! nu går det inte mer!

Nu är det stop on real! Hostar värre än de senaste dagarn aoch fryser som om jag va naken på nordpolen. Ska bara lite alvedon och skit innan jag ska hoppa i säng, för det blir ingen skola för mig imorgon iaf! usch :(( åkte till stan med min bebis Anna också, vilkrt förmodligen gjorde det hela sämre.Bara för att jag känner mig dålig och aa vettefan så kom lilla Hanna som jag inte träffat på jätte länge hem till oss idag, kunde ju inte smitta henne så jag fick hålla mig på avstånd haha.


Hanna&Frida, ni sitter fan ihop! <3


stan med min beebis

Heej alla coooola! Sitter kvar i skolan med Amanda &Maria vi har egentligen slutat med ingen har bråttom hem s vi chillar lite här ist. Men ska snart röra mig in mot stan och träffa Anna, vi ska shoppa lite (a)

Puss/L


The hills VS Desperate Housewives

 

Kollade nyss på The hills, love it! Men kollar lite på Desperate Housewives, inte direkt min favoo. Hostar gör jag som in i helvete ursäkta språket haha. Blir aldrig frisk! Förutom att jag är sjuk så tappde jag bort mitt busskort totalt imorse så jag ficki springa iväg till tunnelbanan ist, vilket jag klart inte hade tid med. Jag lite sen till datakunskapen men träffade på lilla söta Amanda i Liljeholmen så behövde inte komma sent själv. Måste egentligen plugga men pallar inte, ska lämna in Fysologin och en svenska uppstats till på fredag, good luck med det liksoooom, MVG på mig!



Big no no, sorry alla fans haha!
//L


Bajs på läxor!

cha!cha! <3

kom typ hem för inte så länge sen, vi fick sluta tidigare så det var skönt. Skulle igenkligen slutat 13:10. Men nu måste jag plugga.. asso det är typ det tråkigaste som finns. Måste plugga till mina två prov tills på fredag, Företagsekonomi prov och spanska, wheey! Och spanskan kan jag verkligen inte ett skit i :S. Och så har jag samhällskunskap tills imorgon. JAG ORKAR INTE! är så jävla skol trött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Idag började i alla fall med jag var hos tandläkaren var tvungen fixa med min tandställning, så jag fick lite sovmorgon, för det skulle bara ha vart onödigt att ens åka till skolan först. Sen när jag kom till skolan så tittade vi på en pjäs som varade kanske i 2 timmar. "Ung utan pung" Hette den. HAHA! Den var så jäkla sjuk! Asso allt sluta med att typ alla skådisarna stog helt nakna på scenen! Och då menar jag verkligen HELT nakna asso. Skit sjuk teater asso. Men det har vart en chill dag i alla fall.

Ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Ska försöka plugga tillräkligt mkt nu i alla fall, så jag slipper plugga ikväll. Förlåt om jag typ bara snackat om läxor, men det är så jävla mycket nu....

Och Tack Ida för designen :)<3

Nä nu måste jag forsätta......................... -.-

Puss&Kram // anna dindi <3

 


tack snälla vännen!

Tack snälla Ida för att du fixade designen! <3


Till Lisa!!

Heej , jag vet att de här inte är någon chatthemsida, men i alla fall. Våran blogg design är fett tråkig, kan vi inte ändra den ? :P Och krya på dig!

puss <3 / Anna

Mysig söndagskväll!


Den absolut största fördelen med hösten!
//L


Trååkar :P

Har du kysst någon idag? ja
Har du haft sex idag? jaa
Har du ett förhållande? nopp
När går gränsen vid otrohet? strul?
Är du romantisk? jag venne
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? venne
Har du nångång slagit någon? japp
Har du lekt med någons känslor? njaa
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? trött på att vara singel. Vill ha förhållande nu.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? hahah neej
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? K
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? hahahahhaha.. ;)
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? neej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? ingen aning
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? lite ungt kanske?
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? neeeeeeej!

Puss // D!ND!


shit happends

Mitt huvud spricker snart usch! Min egentligen så underbara lilla kusin tog kålet på mig, Sorry men tack gode gud för att dom har åkt hemma haha. Förkyldningen eller va det nu va är iallafall bättre (förutom huvudvärken då) Är skit rastlös, men nästa helg mohahah. Ska tvätta av mig sminket och snart hoppa ner i sängen med ett förhoppningsvis mysigt samtal..
//L


On the beach!

Heeej :)

Shit vad det regnar. Har typ suttit inne hela dagen å glott på tv. Sen typ vid 5 drog jag till Ida och vi gick och hyrde film. Lucas följde med också. Han sa att "Sex Drive" var en sjukt rolig film, så det blev den vi hyrde. Vi kanske ska gå och köpa något gott till den sen också. Myssigt :)

Pussar D!ND! <3


Mys kväll :)

heeej :)

ska snart gå till åsen och möta Therese. Men just nu sitter jag och tittar på idol. Vi har 2 gäser här, som vi kände när vi bodde i bangaldesh är här. Anita heter den ena, hon snackar verkligen 24/7 haha, men hon är fett skön. Vi fick en låda full med godis av henne :D. Whooo!

Pussar // D!ND!


FREDAG :D

SKULLE DU HELLRE...

1. Pierca näsan eller tungan? Tungan
2. Vara seriös eller rolig? Beror på
3. Dricka röd eller grön mjölk? blää! hatar mjölk!
4. Tatuera dig eller göra piercing? Piercing
5. Brinna upp eller drunkna? vad är de för fråga? :S
6. Umgås med dina fiender eller föräldrar? mamma & pappa ofc :P

SVARA ÄRLIGT...

1. Tycker du om någon? njaa venne.
2. Läsa bok eller knulla? knulla, haha :)
3. Vinter eller höst? Vet faktist inte.
4. Vänster eller höger? Höger
5. Soligt eller regn? sooooligt :D
6. Vaniljglass eller chokladglass? Choklad lätt!

OM DIG

1. Hur mycket är klockan just nu? 14:06
2. Fullständigt namn? Anna Dindi Vilhelmina Norqvist
3. Vart vill du bo? Där jag bor :)
4. Hur många barn vill du ha? 3 st
5. Vill du gifta dig? jaaaaaa
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? rullar
7. Har du ätit sushi? Min favorit ;)
8. Favoritglass? italiensk glass
9. favoritmaträtt? Shusi
10. vad är du i stjärntecken? Tvilling
11. Silver eller guld? Båda
12. festa loss eller mysig hemma kväll? Beror på vilket humör jag är på
13. ögon och hårfärg? grön gula, blont
14. vispgrädde eller chokladsås? beror vad man ska ha det till.
15. Humör? oftas glad


HAR DU... DE SENASTE 24 TIMMARNA

1. Kysst någon? nopp
2. Sjungit? japp
3. Blivit kramad? ja
4. Känt dig fånig? hm, venne
5. Saknat någon? venne
6. Dansat galet? haha nä
7. Klippt håret? nejnej
8. Gråtit? nej
9. Ljugit? tror inte det
10. Blivit kysst? neej


GREJER

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? typ :S
2. Har du en hund? nej, men en katt
3. Sover du helst själv eller med någon? beror på vem
4. Tror du på spöken? ibland
5. Saknar du eller älskar någon just nu? Saknar


eeh svininfluensan?

Sitter här och funderar på om jag har svininfluensan haha, tror inte det men känner mig riktigt dålig. Blir ingen skola imorgon heller.. Förutom att sovit idag har jag gjort det mesta för att underhålla mig själv, kolla bara den här bilden, Adrima Lima har blivit ett kap? eller inte?





Nu ska jag krypa ner i min lilla koja, sweet dreams!
//L


RSS 2.0