BLÄÄÄÄÄÄÄÄ <3

Tjoooeess alla super cooola "faaaans" haha :)

Idag har jag haft träning, det gick helt okej, men jag HATAR sparring, så jävla läskigt hehe. För lite mindre ett år sen så fick jag en så hård spark i magen att jag tappa andan och allt, och sen dess har jag bara blivit rädd. Nog lite därför jag ska sluta.

Imorgon har jag matte prov, men asso jag orkar inte plugga.. Jag orkar verkligen inte. De kommer endå inte fastna, eller kanske. Men jag är för lat, det är tråkigt oxå, och pappa är och tränar och han är den enda här hemma som kan hjälpa mig med matten, så det går inte nu :(.

Jag berättar alltid ointresant saker har jag tänkt på. Men har inte så mkt roligt att berätta. Kärleken går inte så bra nu heller. Fast det är endå ganska skönt på ett sätt. Då behöver man inte gå och tänka på t.ex " Varför hör han inte av sig?" "När ska vi ses nästa gång?" och blajj. Men det är ju endå kul att ha någon, så länge de går bra. Men jag har ju min "gäängster" jag träffar då och då X).

Haha jag var så jäkla hungrig när jag kom hem från träningen idag. Men blev inte mätt på min mat och de fanns inge mer, så jag åt ett halftpaket glass och nu är min mage sten hård. Hehe vet inte om det är glassen eller min jävligt vältränade mage som bearbettar med magruterna efter träningen :).

Juste, vet någon nått bra tips på något bra man klä ut sig till? :P  

Men nu måste jag kila för att duscha! Pöss! // Anna



så var helgen slut..

Har lite ångest för att det är skola imorgon orkar inte gå haha vadå jag är skoltrött?!, men det är bara 15 skoldagar kvar hang on! Helgen blev lyckad iallafall, i fredags var vi på fest i Mariartorget med  anna såklart, tess, meeraf, lucas och min syrra. Det var väll sådär men vi drog därifrån i hyffsad tid. Och i lördags hade jag och anna SKOJ! ska inte gå in på detaljer men lördagen va lyckad! ;) Och idag var väll ungefär som alla andra söndagar plugg och fika. Städade först rummet innan jag och syrran drog ner till Lina& Jenny för årets jul bak haha, sen hem och började plugga och då dök anna upp en stund haha mysiiigt. Men nu ska jag kolla el Classico, BARCA VINNER!



Pepparkakor

 ännu mer PEPPARKAKOR!

Moi i tomteluva :D

/Lisa


Rude Boy!



Hoppas ni klarar er </3 // Anna


im alive

Heejsan sööötisar!

Vi chillar lite hemma i annas säng nu, väntar på middagen. Sen ska vi ut, vet inte riktigt vad vi ska göra, kan inte betämma oss. Men idag har vi träffat Hoffe en stund och fixat lite saker, sen har vi färgat Lisas utväxt och duschat, målat naglarna. Efter middagen ska vi fixa oss sen ska vi dra ut. <


Anna&Lisa<3


Det visste ni inte om oss

* I somras sprang vi 7km på en väg i Vetlanda mitt i natten, BARFOTA!
*Vi framstår som dumma tillsammans. (endast Lucas?!)


Hot Pic's


moi


sexiga Lisa


hehe


Anna Panna


älskar dig fitta :)


Our Brothers! Peace X)


D!ND!

Vi kan inte hjälpa att vi är snygga?


In Dhaa hiss! :P

STHLM I MITT <3

Pussar // Anna


Friday

CHACHA, LISA ANNA HÄR! Nu är vi hemma hos anna med meeraf, tessi och frida. Vi är lite osocial och sätter hos vid datan hehe. Idag är det ju fredag och en hel helg framför oss med massa party party?! Vi kanske ska på fest med söta Emelie men vi får se om vi kommer in (kommer ju knappt ut liksom) Nu ska vi dra oss till de coola killarna noch tjejerna i annas rum, ha de beest flooodeheest!

/Anna&Lisa


Haha snälla Anna döda mig inte nu :P

Min kompis Anna Egna sång :) puss // anna


anna

Hejsan :)

Måste snart börja läsa " män som hatar kvinnor " det är 567 sidor och ligger på typ 20 hehe. Och ska läsa mkt mer till 2 veckor, först sa typ min svenska lärare att vi skulle läsa ut hela, men haha nejj.

jaha :)

puss <3

// anna

dumma torsdag

Ligger i en soffa med maria och chillar galet. Har redan slutat med ska ha utvecklingsamtal pallar inte åka hem emellan, så jag och maria stannar i våran coola skola så länge. Längtar sönder efter fredagen! är så sjukt skol trött och det bir inte bättre av att jag har träning imorgon kl 8.15, inte pigg på de direkt. Ska seriöst hem och sova när jag är klar, vilket liv va...SNÄLLA GE MIG LOV!

/Lisa


ANNA &LISA WAS HERE


(vi 2008, mjaaou )



HAHA sorry men vi är flummiga idag. Vi måste nog sova lite mer!
/anna&lisa


THIS IS A FUCKING SERIOUS SHIT! (sex)

Jag har insett att min senaste kyss: Wundeeerbaar
Jag pratar: Anna to Lisa
Jag tycker om: mustiga grejer
Jag avskyr när folk: säger nej :O
Min bästa vän är: lilla smulan
Kärlek är: awesome!
När jag borstar tänderna: jag borstar aldrig tänderna :O
När jag lagar mat: blir det oftast en fet bratwust
Jag tänder på: HUS
Det sexigaste yrket är: ekonom
Det är charmigt när: vi är QATTIGA nakna yoaoo
Den värsta känslan är: NÄr lisa snackade med en annan kompis ;(
Den bästa känslan är: att ha nån i sig
Jag är bäst på: slicka klubba
Jag är sämst på: bajs snet
Om jag va ett djur skulle jag vara: En QATT
Jag kommer alltid att vara: din bff
Det finaste som finns är: bratwusst
I somras: badade vi nakna tsm
Sist jag grät var: no fucking remember
Jag kan: jag kan, jag vill. jag ska.. idag
Jag kan inte: komma över anna!
När jag bakar så bakar jag: vaniljgrottor obs djupa
Min mobiltelefon är: hi-tech
När jag vaknar på morgonen: tar jag en het duch
Innan jag går och lägger mig: tänker vi på varandra
Just nu tänker jag på att: knulla vore skönt
Bebisar är: BEEEEEEEEEEEBIS
Idag har jag: skolkat bree
Ikväll ska jag: umågås med Lisa
I morgon kommer jag: umgås med anna
Jag vill verkligen: att du inte tar denna lista seriöst!

mhihi //Anna &Lisa


Matematik


Har matte nu skit tråkigt men snart är det rast och sen efter lunch slutar jag(11.15) ska hem och sova hihi.
Saknar våra roliga stunder flickor! :D ÄLSKAR ER!
/Lisa


Sweat Dreams

Tja

Har typ pluggat sen klockan 4..ush. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik i alla fall :) 

Idag har jag inte gjort så mycket, vart i skolan sen kommit hem och bara pluggat. Skippade träningen hinnde inte med allt. 

I helgen har jag inte gjort specielt igenkligen. I Fredags var jag med Therese och busade. Vi drog och träffa Casper och några, sen åkte vi alla till Johan Skytte, haha vette fan vad vi gjorde där. Kvällen sluta med i alla fall att jag låg på bänken i telefonplan och "chillade" galet. Då var Tess, Alex och Erik där. Hahah asso fattar inte, slutar alltid dåligt för mig hehe. Sen i lördag var jag på utflykt med Lisa, Meeraf och Lucas, de var kul :P Vi skulle till Östra real och kolla på när typ Lucas kompisar skulle spela någon fotbolls match. Vi gick lite vilse på vägen dit och jag höll på döö av hunger så vi gick till en pizzeria sen och käka, yumm! Sen i söndags plugga jag typ hela dagen. Var ute med Sannah, Lisa och Meeraf en stund. Men var på dåligt humör..pms u know haha.. aja :) Kul helg.. höhö

Aja sov gott!! :D

puss <3 / anna

studiedag

Kom nyss hem från stan där jag var med mammsen, köpte ett par skor och en kjol. Har haft studiedag idag as skönt! Har inte gjort så mycket sovit, kollat tv, nördat datan hehe, och sen åkte jag ju till stan då, men annars har jag inte gjort ett piss. Ska snart duscha sen kolla tv sen sova(?) ska ju till skolan imorgon, be cool go to school ;D Nu ska jag ringa Anna!

/Lisa


sweet dreams


Ballaste juuuh!


A TO THE L

ANNA LISA HÄR! För en gångs skull sitter vi hemma i lisas säng, men snart ska vi ut och träffa Sannah och Meeraf en stund. Sen är det hem och time for some studing. Trevlig söndaag alla katter!


Lördags utflykt mihihiihi!


Lisa &Anna

Störda?! en aning ja..

Lucas och söta Anna!

Jag och Anna åkte med Lucas och Meeraf till stan idag. Vi käkade pizza och kollade fotbolls matcher på Östra Real, typ korp lag, Lucas kände några som spelade. Nu ska jag och Anna ragga fest, de är ju ganska dött här menmen.
//Pussar Lisa


snart helg!


Har rast i skolan nu, snaaaaaart helg fett skönt!
Lovade min gamla bäästis att lägga ut en bild på honom, As balla Wassim, vi gick på balen tillsammans awesome ;D
/Lisa


RUBRIK är tråkigt

Har piss ont i magen! dumma vecka :( Skippar nog träningen imorgon, sorry Malin. Men min kropp skiter i vilket haha. Ska kolla tv nu.



HAHA Maria du gjorde min spanska lektion idag! Ojaa vi är tunga!
/Lisa


SPANSKA!

Sitter med Maria och väntar på att spanskan ska börja, pallar verkligen inte! November är så jäkla grått och tråkigt blir deprimerad haha. Har ont i magen också, plus i kanten? naaaj! Får se vad som händer ikväll försöker få tag på mitt lilla gull Lollo men hon svarar inte. Ska gå i ide nu! 
 
/Lisa

ANNA & LISA


Vi med våra läsare i Vetlanda i sommras, skämt o sido! xD
/ ANNA &LISA <3


Datakunskap


Ska träffa Anna efter skolan idag, allt moi har att säga!
/Lisa


A

Shuuueees

Ligger i min säng och tar det lungt. Egenkligen har jag lite att gör som t.ex
*Plocka bort maten
*duscha
*plugga
Men plugga orkar jag verkligen inte. Har typ historia eller något och jag fattar inget ur boken och så sa han att vi ska gå in på fronter och där står de vad som ska va med på läxförhöret, men jag fattar inte den där jävla fronterna så haha , inga läxor för mig ikväll :).

I helgen sov jag hos min kompis Anna. Vi gick och kollade på bio och såg 2012. Den sluta halv 1 på kvällen så var lite små trött efter det. Men den var bra, hemskt att se de, jag vill inte dö om de skulle stämma, men de positiva är att jag hinner ta studenten i alla fall hehe X). Men i alla fall jag har ätit så grymt mycket godis den här helgen, ska inte käka på hela veckan nu. Föresten Anna om du läser de här, varför kom du inte på träningen idag??

Appro på träningen, jag går ju på thai boxning, och jag börja tröttna så därför slappar jag och klagar ganska mycket på tränigen och så glömmer jag bort att lyssna när vi får instuktioner och då frågar jag massa fråger hela tiden också. Både jag och en tjej som heter Anna på min träning flammsa lite och var lite slappa. Så idag fick vi ha alvarligt snacka med min tränare (värdsmästare i thaiboxning) om våran "attityd" eller vad man ska säga. Hon sa att vårat dåliga betende typ smittar av sig på resten i gruppen. Heheh måste skärpa mig nu. Men ska kanske sluta och börja gyma sen eller något i stället.

Men nu måste jag gå och fixa disken och duscha! Puss hej leverpastej! X) <3 // Anna


Till spexfottot i början av 9:an, vad liten jag ser ut :P


haha, den bjuder jag på X)


Sannah <3 Anna

Söta Sannah <3 haha!!!!


Tjalalalaaa

hejhej :)

Ikväll har jag inte gjort så mycket, vart med Lisa och myst. Skulle gått på någon jätte stor lokal fest där de skulle typ kommit 400 pers, men jag pallade inte. Ångrar mig lite för de skulle nog blivit as kul, men det var chill hemma i alla fall. Lisa och jag hade kul i alla fall, gick och köpte godis och gick på promenad och satt hemma hos mig och mös :). Nu ska jag i alla fall träffa Sannah gullunge :D Vi ska ut på en promenad.

Imorgon ska jag träffa Anna, ska sova hos henne så de blir trevligt. Vet inte riktigt vad vi ska göra, gå på bio eller något kanske :).

Men nu ska jag dra ut och träffa Sannah <33

PussPuss <3 // Anna

LISA

Har rast nu, slutar snart. Sen ska jag iväg till stan och träffa min beebis Nadja. Det va allt ;D
/Lisa


Lite blajj bilder :)


Vi var lite galna en kväll :P


Lisa<3Anna<3Therese


Bajskorvar <3


Men Lisa!? :O


Jag i brunt :P

Pussar// Anna
Jag i brunt :P


Onsdag

Har nyss käkat, äckle lunch! Ska till liljeholms med gallerian med Maria och kolla lite kläder efter skolan, till lördag då det är fest i Täby. Sen ska jag träffa tess och anna ett tag och göra lite olika saker ;) Så kommer nog hem ganska sent ikväll, inte bra behöver ju plugga. Men får göra det imorgon ist.. Ska snart till SL hallen tror jag, eller till gymmet fan vad jag och Manda är taggade!!!
/Lisa


RUBRIK

Kollar lite på two and a½ men, haha skit kul ju! Träffade Anna efter skolan (ovanligt) eller inte. Vi åkte hem till mig ett tag och sedan till den nya gallerian i liljeholmen och köpte mig en ny mascara. Det paus på tv men ska hoppa tillbaka till soffan nu, puss /Lisa


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hejhej.

Idag har vart en ganska slapp dag. Träffade Lisa i morse och gick och köpte 2 roser. En till pappa och en till morfar. Sen gick jag hem. Då drog vi till morfar för att fika. Och där var mina hulligan kusiner, trodde inte de skulle va där :P fast de stack typ på en gång också, de skulle på Djurgårdsmatchen. Sen råka jag typ somna i soffan så jag sov mesta delen vi var hos honnom. Vi åkte hem och pappa hjälpte mig komplettera min historia. Sen beställde vi shushi att käka till middag :D. Haha sen kollade jag och min syrra på en film "American Pysco" haha jävligt sjuk film. Man blir ju typ pysiskt störd själv när man ser den. Aja och nu ligger jag i min säng. Ska sova när som helst. Men vi har resursdag i skolan imorn, så börjar 9, så får lite sovmorgon i alla fall :) 

godnatt / Anna 


mys i annas säng.... MJAAOU


Forever baby! <3


söööndaag!

God morgon! gick upp för en stund sedan, funderr på att gå och lägga mig igen. Vädret gör mig skit deppig. Igår var det en lugn kväll. Var hemma med familjen och hade middag med mina bardomsvänner och deras föräldrar såklart, jätte mysigt :D Borde plugga lite, eftersom vi hade typ APU i skolan förra veckan pallde jag inte plugga, men är man ledig så vafan haha. Tycker ändå söndagar är sköna, lugn dag liksom. Ska kanske träffa Lollo sen, men måste plugga först.. Haare bäst!

//Lisa


hehe det är kul med listor :P

Har du:
1) rökt/röker ciggaretter [x]
2) dricker/druckit alkohol [x]
3) sovit i samma säng som någon med samma kön [x]
4) sovit i samma säng som någon med motsatt kön [x]
5) Strulat offentligt [x]
6) Varit kär i nån av samma kön [ ]
7) haft sex med flera stycken samtidigt [ ]
8 ) kollat på porr [x]
9) köpt porr [ ]
10) tagit droger [ ]

totalt: 6

11) umgåtts med mördare [ ]
12) gett någon sömnmedicin [ ]
13) ljugit för dina föräldrar [x]
14) ljugit för en vän [x]
15) smugit ut ur ditt hem [x]
16) gjort något farligt [x]
17) skurit dig själv []
18) gjort någon illa [x]
19) önskat att någon ska dö [x]
20) sett en död [ ]

totalt: 6

21) haft utegångsförbud [ ]
22) stannat ute hela natten [/]
23) ätit ett helt paket glass för dig själv [x]
24) varit hos en psykolog [ ]
25) varit på drogrehabilitering [ ]
26) rakat av ditt hår [ ]
27) haft sönder någons biljett [ ]
28) varit med på att ha sönder något [x]
29) varit på en fest [x]
30) vart på en bar [x]

totalt: 4,5 

31) vart på en vild fest [x]
32) sett the Mardi Gras [?]
34) vart i afrika [x]
35) sniffat något [ ]
36) bär/burit svart nagellack [x]
37) bär/burit armband [x]
38) bär t-shirtar med tryck [x]
39) lyssnat på rap [x]
40) äger en cd [x]

totalt: 7

41) vart goth [ ]
42) klätt dig utmanande [x]
43) vart punkare [/]
44) vart alternativ [ ]
45) stulit något [x]
46) vart så full att du inte kommer ihåg något [x]
47) svimmat [x]
48) vart full och trillat omkull [x]
49) vart förälskad i en granne [ ]
50) haft någon snokande i ditt rum [/]

totalt: 6

51) snokat i föräldrarnas rum [x]
53) varit på en konsert [x]
54) förstört något på en konsert [ ]
55) blivit kallad slampa [x]
56) kallat någon för slampa [x]
57) installerat högtalare i din bil [ ]
58) haft sönder en spegel [ ]
59) vart i samma rum som någon som har sex [x]
60) använt någon annans tandborste [x]

totalt: 6

61) ludacris är din favoritrappare [ ]
62) sett en olagligt nerladdat film [x]
63) laddat ner filmer olagligt [x]
64) skolkat [x]
65) ätit diskmedel [ ]
66) gått på intervju [ ]
67) mobbat någon [/]
68) gått ifrån en resturang utan att betala [ ]
69) tänt eld på något [x]
70) ljugit om din ålder [x]

totalt: 5,5

71) ägt en liten lägenhet [ ]
72) snott din kompis flickvän/pojkvän [ ]
73) velat ha kompisens flickvän/pojkvän [/]
74) vart i bråk med polisen [ ]
75) pratat med en främling [x]
76) kramat en främling [x]
77) kysst en främling [x]
78) liftat med en främling [/]
79) blivit sexuellt utnyttjad [ ]
80) utnyttjat någon sexuellt [ ]

totalt: 4

81) träffat någon du träffat på nätet [ ]
82) surfat i 12 timmar i sträck [x]
83) pratat i telefon i mer än 5 timmar i sträck [ ]
84) kollat på tv 12 timmar i sträck [/]
85) vart vid en eld [ ]
86) blivit kallad dålig förebild [/]
87) vart förbannad [x]
88) gjort ett elakt spratt på någon [x]
89) dansat på en fest [x]
90) fuskat på ett prov [x]

totalt: 6

91) fuskat på en läxa [x]
92) gett bort något du gjort själv [x]
93) blivit puttad i en pool [ ]
94) lekt i en pool [x]
95) kollat på mtv 5 timmar i sträck [x]
96) vart förälskad i någon som är 10 år äldre än du själv [x]
97) vart förälskad i någon som är yngre än du [ ]
98) varit tillsamans med en som är äldre än dig [ ]
99) gymmar [ ]
100) skrattat åt någon som blev sårad [/]

totalt: 5,5

Totalt: 56.5

10-20= goodie good
21-30= a little rebelious
31-40= getting hot baby
41-50= rebel
51-60= total bad girl/boy!!
61-70= bitch/asshole
71-80= fucking bad ass
 81-90= Cant belive you make it this fare
91-100= see u in hell

// Anna

anna sover -.-

Ligger i Annas säng nu, den människan kommer aldrig upp ur sängen! Vi ska åka och shoppa lite måste fixa lite små saker. Och shiiiiit vad irriterad jag blir på dig, hoppas du vet vem du är, fan visa lite respekt iaf! Försöker du göra mig avundsjuk. Du lyckas inte, du sårar mig bara..
/Lisa


<3


Blev kvar hemma i alla fall..

chacha!

blev kvar hemma ett tag till i alla fall... Jag vill bli helt frisk. Hade lite feber imorse. Men jag ska försöka bli frisk så jag får gå ut ikväll, har fan inte vart ute på snart 48 timmar -.- ska väll hitta på något snart. :)

hej då! <3 / anna


Vart har du tagit vägen? :(

Tjoooooooooooo :)

Idag har jag vart hemma hela dagen. Vart lite sjuk :(. Men tror jag ska till skolan imorgon. Jag vill nästan de för då kan jag dra ut på kvällen sen, mohaha!! :). Ska nog va med Therese <3

Ikväll bakade jag chokladbollar och tittade på film med syrran. Vi såg John Tucker must die :P. Just nu ligger jag och lyssnar på musik från min spotify, det är chill. Men ska nog sova snart. Hahaha de är jag som har gjort den nya headern XP. Hade lite tråkigt idag när jag var hemma. Den blev inte så specielt bra, men jallafall haha :P.

fan jag kan inte sluta tänka, vart har du tagit vägen då :( ..? Varför ska jag alltid oroa mig för saker jag inte ens behöver!! blää. Hoppas i alla fall att vi kommer ses snart igen.


Sov gott // *Anna*




Kände också för en ball lista

Du är kär nu - neej :(
Du har sårat nån så de börjat gråta - ..
Nån har sårat dig så du börjat gråta ´- mm typ
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - nää
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - inte de heller 

DÅLIGA TIDER

Jag har druckit alkohol - ja hihi
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden -
Jag kan svälja piller - nej! haha fakitskt inte
Jag har tagit mediciner mot depression - nej haha
Jag har anorexi och/eller bulimi - skulle inte tro de va
har sovit en hel dag utan att ha behövt det  - Aa
Jag har vaknat gråtande - vem har de? :O
Jag har somnat gråtande - typ

DÖDEN

Jag hatar begravningar - a :(
Jag har sett någon dö - nej, tack gode gud för de!
Någon nära till mig har försökt begå självmord - usch ja
Någon nära till mig har begått självmord - nope


ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - no way, men typ märlarhöjden hehe
Jag har sett en fallande stjärna - icke sa nicke
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - (a)
Har sparkat en kille mellan benen - nej, men ska nog göra den nån gång
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - nej tack
Har lekt sanning eller konsekvens - Mhm
Druckit en hel liter mjölk på en timme - tror inte de, men jag tycker om mjölk :D
Jag har medverkat i en teater -  scenskräck!
Du har fångat en snöflinga med tungan - aa yummiiiie
Jag har suttit på ett tak på natten - säkert
Jag har aprillat någon - aprillat?
Jag har åkt taxi - ja då
Jag har ätit sushi - BLÄÄÄ
Jag har åkt snowboard - nej, kör på skidor ist ;)

Har lite tråkigt, körde på en lista som Anna, pussLisa!


Hemma och sjuk

Sagt nej till samlag? jaa
Varit medvetslös? neej
Hånglat med någon riktigt ful? hah aa
Hånglat med fler än 75 pers? ingen aning, tror inte de :S
Hånglat med fler än 10 pers på samma kväll? nää, men 9st
Gjort något dumt? japp
Gjort något du verkligen ångrar? säkert
Blivit full på ett släktkalas? haha neej
Varit full i skolan? nej
Blivit portad ifrån en krog? nopp
Varit otrogen? aldrig!
Varit nykter på nyårsafton? haha såklart man har :P
Slagit sönder en tv? neej
Önskat att du var av det motsatta könet? skulle va kul att testa ett tag
Varit gravid? nej
Fått barn? neej
Överdoserat? neej
Åkt ambulans? nopp
Gjort något olagligt? aa
Blivit polisanmäld? bara som vittne
Slagit ner någon? nej
Skämts över dina föräldrar? aa
Skämst över dig själv? ja
Ätit ifrån en papperskorg? neej

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng?
Sannah tror jag
Såg dig gråta? mamma och pappa
Fick dig att gråta? mamma och pappa
Du gick på bio med? Therese, Kevin och Elias
Du var och shoppade med? Sannah & Embla
Skällde på dig? Jag venne
Skickade ett e-mail? Facebook? hah kommer inte ihåg

HAR DU NÅGONSIN: 
vad är du mest rädd för? ...
Vilka kläder sover du i? troser och t-shirt
Vart vill du gifta dig? Kyrkan tror jag :)
Vad hatar du verkligen? ..........
Varit kär? aa
Är du ett hälsofreak? inte precis haha
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? hah jaaa
Vill du gifta dig? ja
Vill du ha barn? jaa de vill jag :D

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
tror de
Köpt någonting? typ inte
Varit sjuk? äre de nu typ
Sjungit? typ
Träffat någon ny? jag vet inte?
Saknat någon? aaaa
Kramat någon? jaa
Kysst någon? neej

Pussar / Anna <3

Säger bara en sak!


Vad ni än tror ni som skriver dryga kommentarer tar vi inte åt oss, det är bara skrattretande och vi garvar så att vi får ont i magen, tack för den! ett gott skratt förlänger livet vettni ;D
Säger bara en sak telefonplan tele tele fonplan!
<3


HAHAHA

Skämigt för er grabbar att kommentera, vi kan se vilka det är looosers! PINSAMT!


haha jag kommer aldrig på någon rubrik... :)

Tjenare :)<3

Jag fattar inte vad det är med mig :S Igår vad jag skit trött, men jag trodde de var för att jag knappt sovit något natten innan. Jag kan aldrig sova natten från söndag till måndag. Så i alla fall igår så somna jag typ 20:40. Och det är jävligt tidigt för att vara mig, haha. Och så gick jag upp typ 10 i 7 i morse. Då har jag sovit nästan 10 timmar något sånt ju, och endå är jag fett trött. Jag fan somna på historia lektionen så min lärare var tvungen att säga till mig. Och så har jag gått runt med vinterjacka på hela dagen för de är så sjukt kalt i skolan och så har jag typ haft ont i huvudet hela dagen. Allt de här låter ju typ som om jag vore jätte sjuk, men jag känner mig inte alls sjuk annars, det är skit skummt :S.

Ska snart hoppa in in duschen, haft gympa. Vi körde boxning, det var kul. Jag går ju på thaiboxning så det är inte helt nytt för mig endå. Lisa ska komma till mig sen också så forthon slutar. Som är om typ 20 min altså 15:15. Så de blir najjs. Hon ska hjälpa mig med min spanska. Och så måste jag plugga matte idag också. Asso åhh! jag kommer så få IG i Historia också :(. Det här är mitt andra läxförhör i de som jag måste komplitera.. Jag som var bra på det i 9:an.. fattar inte :(

Hahah våran blogg är ju så lyckad :P får aldrig några komentarer X). KOMENTERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (A)

Puss & Kram / Anna


BE COOL GO TO SCHOOL!

Sitter i skolan och jobbar med Liban och Maria säger bara en sak TEAM WORK! eller inte haha, är skit trött men denna vecka har vi apu så vi snackar typ om framtiden och universitet och högskolor osv känns ganska ointressant just nu det är ju typ 3 år kvar. Ska hem till Anna direkt efter skolan och hjälpa henne med spanskan, jag borde också plugga men pallar inte. ÄLSKA SKOLAN BREE!

Lisa
 


Skit hett!


Lisa <3 Anna!


LISA&ANNA !

Nu sitter vi som vanligt i annas rum haha, vi pluggar lite smått men snart pallar jag inte mer asså, ångest för skolan imorgon! Fuck skolan (a) Igår va typ tråååkigaste kvällen på hela lovet, jag och anna träffade Maria och sedan träffade vi Ida och åkte till bredäng en snabbis och sen till fruängen men det säg, förlåt hihi. Vid 10- halv 11 drog jag och anna hemåt men då träffade vi Meeraf och några i telefonplan, sen tog vi en lång promenad med han , skiiit länge sedan vi träffade den coolingen :D Ska plugga lite till sen ska vi dra och fika.
Puss L&A


RSS 2.0